Inga resultat hittades.

Nyhet

Information om Villaägarna MasterCard

MasterCard_Villaägarna

Villaägarna MasterCard är en kortprodukt speciellt framtagen för medlemmar i Villaägarnas Riksförbund. Kortet är inte bara ett betal- och kreditkort utan fungerar även som ett medlemskort.

Nu har samarbetet kring detta kort sagts upp. Med anledning av det kommer befintliga kort fasas ut och avslutas under maj månad 2020. Från och med 5 mars 2020 är det inte heller möjligt att ansöka om ett nytt Villaägarna MasterCard.

Bra att veta

Du som har ett Villaägarna MasterCard kommer att få ytterligare information om förändringarna via Internetbanken och vanligt brev. I stora drag kan det vara bra att känna till att befintligt kort fungerar som vanligt fram till dess att produkten upphör. Det finns också möjlighet att ersätta nuvarande kreditkort med ett Lån & Spar Bank MasterCard.

Kortförändringen påverkar inte övriga medlemsprodukter och medlemsförmåner hos oss. Du som är medlem i Villaägarnas Riksförbund har fortfarande möjlighet att få ränterabatt på lån och öppna sparkonto med bättre sparränta.

Frågor?

Om du har frågor kring ditt medlemskap i Villaägarnas Riksförbund är du välkommen att kontakta Villaägarnas medlemsservice på telefon 010-750 01 00, eller skicka ett mejl till info@villaagarna.se.

Vid frågor kring kortförändringen är du välkommen att kontakta oss på Kundservice. Ring 040-205 600 eller skicka ett meddelande via Internetbanken. Vi finns här för dig!

 

Läs mer
Lån & Spar Bank MasterCard

Fler nyheter

Corona_Covid19
Med anledning av Coronaviruset
smarta_e_appar
8 appar som hjälper dig med ekonomin
LSB_MasterCard
Nu gör vi Lån & Spar Bank MasterCard ännu bättre
Skattekalender
Viktiga skattedatum under 2020

Kontakta oss

Vår kundservice har öppet helgfria vardagar, kl. 08.00-17.00.

Ring oss: 040-205 600

Skriv till oss: info@lsb.se